We zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden om een home entertainment opstelling te realiseren bij je thuis. Wij willen graag een aantal tips met je doornemen waardoor je geïnspireerd kunt raken en snel de juiste resultaten kunt behalen. Kijk gewoon even met ons mee en laat je informeren.

Speakers op een standaard 

Het kan zo zijn dat jij graag je speakers op hoogte wil brengen alleen dat je het niet zo ziet zitten om gaten in de muren te boren of om bijvoorbeeld de speakers op een kast te zetten naast de televisie. Veel beter is het dan om de speakers op een standaard te zetten. Een  speaker standaard is een oplossing die veel mensen zullen waarderen. Je opstelling ziet er direct strak uit. Het geluid is ook een stuk beter wanneer de speakers op de juiste hoogte gebracht zijn. 

Projector aanschaffen 

Het is mogelijk om thuis een projector neer te zetten en dan te kunnen genieten van een mooie projectie op de muur om zo de thuisbioscoop ervaring mee te maken. Het gaat dan om digitale projectors. Daar zit nog steeds een lamp in, maar je hebt niet meer de rolfilm die vroeger wel nodig was om de film te kunnen vertonen. Je kunt met een afstandsbediening aangeven wat je wilt zien. Het is bijvoorbeeld mogelijk om YouTube en Netflix te gebruiken op de projector. Wat dat betreft heeft hij dus heel veel weg van een tv alleen het scherm is dus bijzonder riant in te stellen zodat het beeld erg groot op de muur geprojecteerd wordt.

Surround set aanschaffen 

Om de kijkervaringen helemaal mooi te maken, is het gaaf om een surroundset erbij aan te schaffen. Dan komt het geluid vanuit alle hoeken van de kamer en dat zorgt voor een zeer realistische beleving van bijvoorbeeld een spannende film. Zet dan maar eens Jurassic Park aan, dat zorgt voor een totaal andere ervaring die doet denken aan de eerste keer dat je de film in de bioscoop zag. 

Pin It on Pinterest