Ben je creatief aangelegd? Creativiteit. Een lastig begrip, want wanneer ben je nu eigenlijk creatief? Onderstaand lees je hier meer over!

Wanneer ben je creatief?

Wanneer je creatief bent heb je het vermogen om nieuwe dingen te bedenken. Wanneer je creatief denkt, kun je tot originele oplossingen en nieuwe werkwijze komen. Creativiteit kan je op verschillende gebieden inzetten. Zo kun je het daadwerkelijk in de praktijk uitwerken, door middel van een kwast met verf en een doek. Toch kan creativiteit ook op andere manieren ingezet worden. Dit kan dan bijvoorbeeld op kantoor. 

Indeling kantoor

Bij veel mensen is het beeld van een kantoor, een ruimte met veel bureaus. Achter deze bureaus zitten mensen te werken achter de computer. Het beeld is vaak dat op een kantoor werken saai is. Toch kan op een kantoor werken ook heel erg leuk zijn. Dit kun je zelf natuurlijk doen, door zelf de positiviteit mee naar werk te brengen, maar het kan ook door middel van leuke inrichting. Denk hierbij aan planten, veel licht, een koffiehoekje en schilderijen. 

Kantoor opsplitsen

Vaak werk je op kantoren in grote ruimtes. Deze ruimtes kun je dan wel opvullen door verschillende materialen, maar wat ook nog een optie zou kunnen zijn is om de grote ruimte door middel van systeemwanden te splitsen. Hiermee creëer je meerdere kleine ruimtes. 

Wat zijn systeemwanden?

Maar wat is een systeemwand? Je hebt veel verschillende soorten systeemwanden. Zo heb je glazen systeemwanden, maar ook gesloten wanden. Systeemwanden bestaan uit panelen. De systeemwanden worden door middel van profielen aan elkaar gekoppeld. Door de variatiemogelijkheden in de systeemwanden is er altijd wel een oplossing te vinden voor iedere indeling die je zou willen hebben op kantoor. Ook presteren de systeemwanden goed op brandwerendheid en akoestiek.

De systeemwanden zijn niet alleen handig op kantoor. Ze kunnen ook gebruikt worden in laboratoria en hotels. Ook daar is het natuurlijk van belang dat grotere ruimtes opgevuld kunnen worden door systeemwanden. Zo zie je in hotels vaak dat bijvoorbeeld de badkamer door middel van een glazen systeemwand is afgeschermd van de kamer. Maar ook gesloten systeemwanden komen daarbij vaak voor. 

Pin It on Pinterest