Als je creatief bent aangelegd, wil je dit graag ook laten zien door middel van je woning. Waarschijnlijk heb je al wat decoraties aan de muren hangen. Echter, hebben we nog een tip voor je om je woning een compleet andere uitstraling te geven. Je zou namelijk een vloer van Castle Stones kunnen aanleggen. Castle Stones zijn stenen met een ouderwetse uitstraling. Stenen die je doen denken aan de stenen uit een Middeleeuws kasteel om precies te zijn. Wil jij je woning echt uniek maken, dan is het dus een fantastisch idee om Castle Stones te gebruiken. De bakstenen uit de Middeleeuwen worden niet langer gemaakt. Echter zijn er wel alternatieven met exact dezelfde uitstraling.

De hedendaagse Castle Stones

De Castle Stones die je vandaag de dag kunt kopen hebben veel weg van de ouderwetse stenen. De beste Castle Stones worden met de hand gemaakt en afgewerkt. Zo ontstaan er echt prachtige stenen die op de vloer aangebracht kunnen worden. Castle Stones heb je in verschillende afmetingen en geven je woning echt karakter. Je kunt de Castle Stones bijvoorbeeld gebruiken voor de vloer in je badkamer. Als je deze stenen in je woning plaatst, dan krijg je vast en zeker een prachtig resultaat. Je zal veel positieve reacties op de vloer krijgen, want lang niet iedereen heeft zo een vloer.

Hoe worden Castle Stones aangebracht?

Castle Stones worden met zorg gemaakt en moeten dus ook met zorg worden aangebracht door een specialist. Over het aanbrengen van de vloer hoef jij je dus totaal geen zorgen te maken. Het is belangrijk dat de stenen door een specialist gelegd worden, omdat de stenen precies op de juiste afstand van elkaar geplaatst moeten worden. Zo krijg je namelijk de gewenste uitstraling.

Benieuwd naar de Castle Stones?

Ben jij benieuwd naar de uitstraling van de Castle Stones? Dan kun je online inspiratie opdoen, maar je kunt er ook voor kiezen om een showroom te bezoeken. In een showroom krijg je al snel een indruk van hoe de stenen er in werkelijkheid uitzien. De kans is groot dat je al snel verkocht zal zijn.

Pin It on Pinterest