Heb jij waardevolle kunstwerken in huis? Dan zul je vast een goede slotenservice Amsterdam willen inschakelen voor het verbeteren van je inbraakpreventie. Door te kiezen voor een goed slot zullen inbrekers namelijk minder snel binnenkomen. Lees hier meer over inbraakpreventie, het opbergen van waardevolle spullen en het verzekeren van je kunstwerken.

Inbraakpreventie

Een inbreker kan gemakkelijk binnenkomen als je een oud slot hebt. Bel een slotenservice Amsterdam om te controleren of jouw beveiliging nog up-to-date is en eventueel te laten vervangen. Het slot kan namelijk een groot verschil maken bij een inbraak. Overige manieren om je huis te beveiligen is door het plaatsen van een deurbel met camera zodat je kunt zien wie er voor je deur staat. Of kies voor een alarm die ‘s nachts afgaat zodra de deur wordt geforceerd, hier schrikken inbrekers direct van.

Verberg je waardevolle spullen

Heb je de slotenservice Amsterdam al gecontacteerd en is je slot veilig genoeg? Dan wil je nog steeds de inbrekers niet uitlokken, verberg daarom je waardevolle spullen. Zet bijvoorbeeld geen duur kunstwerk of een ander waardevol product bij het raam waar iedereen het kan zien. Als inbrekers zien dat jij waardevolle spullen in huis hebt zullen zij ook eerder bij jou inbreken dan bij je buren. Zet de items dus uit het zicht of bedek het met een doek als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Zorg ook voor een keurmerk op je deur zodat inbrekers zien dat het een gecertificeerd slot is. Slotenservice Amsterdam kan je hierbij helpen.

Verzekering

Heb je veel waardevolle kunstwerken of andere spullen in huis? Zorg dan in ieder geval voor een goede inboedelverzekering. Soms is het mogelijk om de slotenservice Amsterdam na een inbraak vergoed te krijgen van de verzekering. Controleer van tevoren in ieder geval hoeveel je maximaal vergoed zou krijgen als al je waardevolle spullen zouden worden gestolen. Vaak ben je goedkoper uit met een goede verzekering en een goed slot van slotenservice Amsterdam dan één inbraak.

Conclusie

Waardevolle spullen kunnen worden gestolen als je niet zorgt voor een goed slot. Kies voor een slotenservice Amsterdam en voorkom dat je kunstwerken worden meegenomen.

Pin It on Pinterest