Het is gewoon erg leuk om je woning een update te geven. Zeker wanneer je al enige tijd in het huis woont en graag wilt zien dat het interieur een verandering krijgt. De woon- of badkamer zijn dan meestal de ruimtes bij uitstek waar een verbouwing plaats gaat vinden.

Bij badkamers almere hebben ze de tofste ideeën voor je. Lees met ons mee en vang de nodige inspiratie. Dat gaat je zeker de nodige voordelen opleveren. 

Wat kan er allemaal in mijn badkamer qua design? 

Een badkamer verbouwen is spannend en leuk. Er zijn allerlei nieuwe inzichten die je kan toepassen binnen het design van je badkamer. Wij willen graag een aantal leuke tips met je doornemen zodat je geïnspireerd kan raken. Het is altijd wel leuk om er zelf een creatieve draai aan te geven, zodat een badkamer het design krijgt dat helemaal bij je past en van jezelf is. 

Ovaal bad. Ben jij het standaard bad dat ingebouwd is en bedekt met tegeltjes aan de zijkant ook zo zat? Dan is het mogelijk om te kiezen voor een ovaal bad dat los staat van de rest van de badkamer en daardoor een beetje een sculptuur lijkt. De minimalistische stijl wordt dit in dit verband nogal vaak gebruikt. 

Inloopdouche. Wanneer je een nieuwe badkamer laat maken, wil je echt niet meer klieren met een badkamercabine, al dan niet gemaakt van kunststof. Nee, nu is het tijd om een supermooie badkamer te realiseren met een inloopdouche. 

Dubbele wastafels. Is het bij jullie in de ochtend ook altijd zo hectisch in de badkamer? Hoe fijn zou het zijn om twee wastafels te hebben? Je kunt ze laten realiseren en daarboven een hele grote spiegel laten maken. Zo kun je allebei gebruik maken van de spiegel en de wastafels.

Welk design is handig voor in een badkamer?

Wij raden je vooral aan om te gaan voor een minimalistisch design voor in de badkamer, dit vanwege het feit dat het een zeer laag design is, waardoor er veel ruimte in bestaat en dit zorgt weer voor een relaxed gevoel. Wanneer je de wastafels en het toilet laat zweven, dan is het mogelijk om hieronder goed schoon te maken. Sowieso in een minimalistisch design zie je dat er geen tierelantijnen gebruikt worden om de badkamer sfeer te geven. Daardoor is het ook gemakkelijk om een minimalistische badkamer te reinigen. 

Pin It on Pinterest