Mensen houden van hun tuin. Ze willen er de nodige financiële middelen voor vrijmaken. Je kunt veel zelf doen, maar net zo goed experts in de arm nemen die het willen doen voor je. Welk scenario je ook kiest, het is wel goed om goede ideeën te hebben die je kunt realiseren of communiceren naar de expert die ze verwezenlijkt. Van A tot Z een toffe tuin. Dat is waar we vandaag in deze blog voor gaan. 

Goede basis maken

Met betontegels 60×60 kun je gemakkelijk een goede basis leggen voor een tuin. Betontegels kunnen bijvoorbeeld heel goed dienen als fundament voor een bouwwerk van hout. Betonpaaltjes in de grond kunnen extra stevigheid bieden. Bijvoorbeeld als het tuinhuis dat je realiseert, aan de zware kant is. 

Leuk design 

Om een leuk design te kunnen realiseren, wil je dat eerst uittekenen op een stuk papier. En niet alleen dat: het is ook heel erg handig om een moodboard te maken. Dat is doorgaans een stuk karton waar afbeeldingen op geplakt kunnen worden. Het kan natuurlijk ook prima op een digitale wijze gerealiseerd worden. Moraal van het verhaal is, dat het heel gemakkelijk wordt om al je grafische ideeën bij elkaar te brengen en zo een goed overzicht te krijgen van de dingen die je inspireren. 

Having some fun

Het is natuurlijk belangrijk om de nodige fun te hebben in je tuin. Daar doe je het natuurlijk allemaal voor. Om dit te bereiken is het handig om elementen in je tuin te hebben die het makkelijk maken om te genieten. Je wilt het nodige comfort. Een terras is dan het eerste wat comes to mind. Daarbij is een overkapping ook geen overbodige luxe. En een tuinset? Ja, dat heb je ook nodig. Die kun je overigens ook heel gemakkelijk van pallets maken. Bouwplannen daarvoor zijn zeker online te vinden. 

Wil je meer inspiratie? Dan is het zeker een goed idee om online wat verder rond te kijken.

Pin It on Pinterest